اسرار مربوط به درگاه ملی مجوزها و آمار درخواستها در سال 2025
اسرار مربوط به درگاه ملی مجوزها و آمار درخواستها در سال 2025
Blog Article
بخش خصوصی هم در این گزارش جایگاه قابل دفاعی ندارد. علاوه بر اتاق تعاون، اتاق بازرگانی ایران و سازمان نظام صنفی رایانهای نیز در انتهای جدول عملکرد قرار دارند.
در این پست، به طور کامل به بررسی شرایط، مدارک لازم، مراحل ثبتنام، هزینهها و زمانبندی صدور مجوز سردفتری اسناد رسمی در درگاه ملی مجوزها میپردازیم.
اطلاعات مربوط به ترتیب مراحل در صفحهی راهنمای مجوز درج شده است.
کاهش بروکراسی اداری: مراجعه حضوری به ادارات دولتی برای دریافت مجوز به طور قابل توجهی کاهش مییابد.
سامانه ملی مجوزها با هدف شفافسازی فرآیندهای قانونی، کاهش بروکراسی اداری و تسهیل اخذ مجوزهای کسبوکار طراحی شده است تا متقاضیان بتوانند بهصورت غیرحضوری و در کمترین زمان ممکن، مجوز مورد نظر خود را دریافت کنند.
فقط نیمی از درخواستها به مجوز ختم شد آمار عملکرد یکساله درگاه ملی مجوزها در سال ۱۴۰۳ نشان میدهد از میان بیش از یکونیم میلیون درخواست ثبتشده، تنها نیمی به صدور مجوز منتهی شده است.
درگاه ملی مجوزهای کسب و کار، بستری اینترنتی تحت مدیریت دبیرخانه «هیأت مقرراتزدایی و بهبود محیط کسب وکار» است؛ شفاف سازی شرایط، مدارک، زمان و هزینه لازم برای صدور مجوز همه کسب وکارها، معرفی مرجع اصلی صادرکننده مجوز get more info هر کسب وکار، سهل کردن شرایط، مدارک و زمان و هزینه لازم برای صدور مجوز همه کسب وکارها، ثبت نام از متقاضیان دریافت مجوز، راهنمایی و هدایت وی به درگاه تخصصی صادرکننده مجوز، پشتیبانی و پیگیری دریافت مجوز موردنظر متقاضی در زمان اعلام شده و پیگیری قضایی در صورت عدم صدور مجوز بدون دلیل موجه از کارکردهای این درگاه است.
اگر برای بار اول است که برای دریافت مجوز اقدام میکنید، پس از اینکه وارد درگاه ملی مجوزها شدید، قسمت راهنمای دریافت مجوز را مطالعه کنید.
پس از بارگذاری، درخواست شما به مرحله بررسی میرود. در صورت نقص مدارک، سامانه به شما اطلاع خواهد داد تا اصلاحات لازم را انجام دهید.
سند مالکیت الکترونیکی، جایگزین سند تکبرگ: راهنمای کامل، مزایا و تفاوت با اسناد قدیمی
اگر نحوه دریافت این گواهی را نمیدانید، راهنمای مربوطه در این لینک ارائه شده است.
طبق اعلام درگاه ملی مجوزها ۸۳۷ درخواست در گروه درخواستهای ردشده یا انصراف از درخواست یا ابطال شده قرار گرفته است.
تحریریه: مجتبی محمودی، آرش برهمند، یسنا امانپور، سروش کرمیان، مصطفی مسجدی آرانی، ابوالفضل رجبی، زهرا فکرانه، فائزه فتحی رستمی،مصطفی باستان
از رواندرمانی تا یافتن هدف: مطالعه هاروارد بیزینس ریویو بر محبوبترین کاربردهای هوش مصنوعی ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۴